Vad roligt att ni är intresserade av en 1-års fotografering. Det blir minnen för livet för familjen och även för barnet att se tillbaka på och visa sina egna barn.

I studion har vi ljusa fina färger och mycket rekvisita i form av små stolar och korgar.

Och vill ni låna kläder finns det för utlån i storlekarna 74 – 86. Såklart går det toppen att komma i sina egna kläder med. Mycket tid läggs på att planera er session så att bakgrunder, kläder etc blir harmoniskt.

Fotosessionen kostar vanligtvis 1600:- Men sänks till 900:- om föräldrarna känner att det är OK att fotografen kan visa bilder i sin marknadsföring (ex. Instagram, fotografens skyltfönster eller annan marknadsföring). Denna sessionsavgift fungerar även som en bokning av er tid. Observera att tiden inte är bokad förrens bokningsavgiften är betald <3.

1-årsbilder

I sdudion finns som sagt väldigt mycket rekvisita för att kunna göra finstämdsa 1-årsbilder. Små stolar i olika färger, korgar, olika bakgrunder, plädar etc.

Det finns även lite kläder för utlån som är inköpta just för att passa till denna rekvisita. Mest kläder finns för små flickor men det finns även hängelbyxor i finstämda färger till killar. Självklart går det bra att komma i sina egna kläder om man önskar det.

I studion finns klossar så man kan skiva barnets namn. Hör av er innan om ni vill ha det så kan jag provskriva och se att alla bokstäver finns där :-).
Smash the Cake

Ibland vill familjen kombinera 1-årsfotograferingen med em Smash the Cake  Smash the Cake måste ju vara den härligaste fotograferingen som finns. Man kan göra det  ”cleant” med ljusa golv och vackert mer ”naturtema”.

Eller gå ”all in” med ballonger. En sån härlig upplevelse för barnet och man får så fina minnen av barnets första födelsedag. Det må varit ”Virustider” men barnens första födelsedag firades i alla fall med pompa och fest.

I studion finns två härliga nya ballongbakgrunder. Då får man ballongerna högre upp mot bakgrunden. De är en fotobakgrund men de ser väldigt fina ut och roligt för den som vill ha mycket ballonger.

Eller så väljer man riktiga ballonger. Då blåser man upp ”en rand” med ballonger. Just nu ingår det ballonger av guld och vitt och sen en accentfärg (av rosa eller blått beroende på om det är pojke eller flicka).

Dessa ballonger ingår i bokningavgiften. Vill ni ha balloger på annat vis går det såklart bra att ta med egna (ex.vis helium).

När ni har bokat er tid så planerar vi noga vilken sorts bakgrund ni vill ha till er ”Smash the Cake”. Och jag återkommer med med fler bilder på de olika varianterna. Att planera planera för sin Smash the Cake är ju halva det roliga!!

Tårta tar ni med egen så att ni får precis sådan som ni önskar. Och vi bollar såklart detta om nu vill ha hjälp med viken som passar bäst. Karusell samarbetar med ett Café i Sundbyberg som även kan leverera tårtan till Studion om så önskas.Ca tre veckor efter fotograferingen kommer ni få tillgång till ert urvalsgalleri med de bästa bilderna. Därefter har ni en vecka på er att göra ert urval.

Beroende på olika faktorer blir det lite olika antal antal bilder men det brukar bli runt 15+ bilder.

Bilderna ni ser i ert urvalsgalleri har lätt grundredigering men
de bilder ni sen väljer att köpa redigeras noga i fotografens
bildstil.

I dessa tider med ”C” i samhället gör jag även en enklare ”bildspelsfilm” för de som önskar det (och köper 5 digitala filer eller 2 produkter).  Det brukar bli väldigt uppskattat att posta på sociala medier antingen på sjävla födelsedagen (eller några veckor efter om man önskar fotografera mer nära själva 1-års dagen). Observera att vill ni ha en bildspelsfilm klar att visa på barnets födelsedag behöver ni boka in så att själva fotograferingen är tre veckor innan.Investering

Att gå till en fotograf för barn- och familjebilder är en investering i både tid och pengar. Vi planerar er session noga och glöm inte att du alltid kan bolla klädval eller andra idéer som dyker upp innan fotograferingen.

er sessionsavgift ingår:

Produkter

De flesta köper digitala filer men fler och fler köper fördiga produkter från sin fotografering. Här finns priser för produkter.

Bildfiler


En digital bildfil kostar 850:-
Fem digitala bildfiler 2600:-
10 digitala bildfiler 2950:- Vill man lägga till fler bildfiler (utöver 10) går det bra i par om 4. 4 extra digitala bildfiler kostar 1500:-(Efter att ni valt och betalt era bildfiler redigeras de i
fotograferns bilstil. Räkna med 5-6 dagar om ni köper 5 digitala
och ytterligare några dagar till om ni köper 10 eller mer.)


Det går även att lägga till följande
:

  • Bad efter Smash the Cake i badbalja (med eller utan vanligt vatten) 500:-

Detta tillval läggs på bokningsavgiften och betalas i samband med bokningsavgiften (1600:- eller 900:-) Tillvalet kan inte läggas på senare efter att bokningsavgiften är betald.

Väl mött och tveka inte att höra av dej om det dyker upp frågor 🙂 !