Hej och
välkomna hit !

Familjen samlad tillsammans
Att samla hela familjen och ta bilder är både en rolig upplevelese att göra tillsammans och ger er en bildskatt för livet. Passa på att frysa tiden och ge er, och framför allt  barnen, oförglömliga bilder och minnen.

Och passa såklart på att ta enskilda bilder på barnen och syskonbilder. Vi har massa härlig rekvisita som passar så fint i bilderna. Är det sensommar brukar vi med kunna ta med levande blommor på några bilder vilket brukar bli väldigt fint.

Bildkänsla
Ljusa bilder, mörka bilder eller kanske nått mitt emellan?

För just yngre barn är det oftast fint med en ljusare neutral bakgrund. Den blir även klassisk och fin till familjebilder. Men vi har många fina bakgrunder och rekvisita i form av pallar, trappstege, fällar mm.

Lånekläder
I studion har vi tillgång låne-kläder för små killar och tjejer. Mest att välja på finns upp till storlek 116. Men hojta till i samband med bokningan om du är intresserad av att se vad som finns i just er storlek 🙂 .

Hur går fotograferingen till?

Vad händer efter fotograferingen?

Efter ca 4 veckor får ni en länk till en urvalssida med era bästa bilder. Det brukar vara ca 10 – 25 bilder för er att välja från i ert galleri.

Behöver ni någon bild tidigare (ex för en ett-årsdag eller så) hojta till så löser vi det.

Bildpaket

I urvalsgalleriet bestämmer ni hur många digitala bilder ni vill köpa från er session.

Small memories

2 digitala högupplösta bilder
1500:-

Our family

5 digitala högupplösta bilder
3900:-

Remember forever

8 digitala högupplösta bilder4300:-


Ytterligare bilder köpes i par om 4 för 1700:-

Efter betalning tar det ca 10 dagar tills er leverans.


Ser mycket fram emot er fotografering, det brukar vara en rolig stund både för stora och små.

Tveka inte att återkomma med frågor som kan dyka upp.

Väl mött 🙂 Anneli Nygren

Mer information

Om någon av er är sjuk så skjuter vi upp fotograferingen. På grund av Corona och smittspridning fotogragraferar vi inte om någon är sjuk. Detta gäller även mej även mej men har aldrig behövt ställa in tidigare på grund av sjukdom.

En familjefotografering består av kärnfamiljen dvs föräldrar och barn och upp till 6 personer. Vill man vara fler ex far- morföräldrar, kusiner etc kontakta fotografen innan bokning.

På Marieborgsgatan där studion ligger brukar det finnas gott om parkering.