Barnen växer så fort!
Boka en fotografering - både en rolig stund och bilder för generationer.

Barnfotografering

Smårbarnstiden! Så härlig och intensiv samtidigt som den förvinner så fort. Hur blev barnen så stora helt plötsligt? Bilder på våra barn när de är små är oftast bland de värdefullaste vi föräldrar har när barnen väl växt upp. Oftast hinner man inte ta dem själv eller så har man inte möjlighet att ta dem, med god kvalitet. Därför är det väl värt att gå till en fotograf. 

Jag fotograferar gärna barn bade ute och i studio. Bägge alternativen ger härliga bilder. Kanske vet du redan om du vill fota i studio eller ute? Annars hör av dej så bollar vi vad som skulle passa bäst för er.

I studion finns ett stort urval av bakgrunder, rekvisita och även kläder om så önskas (upp till 5 år). Oftast hinner man med ett ombyte, kanske två.

I fotograferingsavgiften ingår självklart planering samt själva fotograferingen som brukar ta 35 till 90 minuter. (Vill ni fotografera barn som inte är syskon, ex. kusiner eller kompisfotografering – hör av er för pris.

Barn är så härligt spontana. Det är härligt att locka fram lek och livfullhet i utomhustbilderna.

Det brukar bli en rolig stund och jag har med mej, kritor, såpbubblor och mycket annat skoj om det önskas. Det finns nåt för alla åldrar. Jag kan även ordna heliumballonger mot extra tillägg.

Inomhusbilderna brukar präglas av mer lugn och harmoni. Även om det såklart även finns mycket roligt även i studion.

Här är det större fokus på fina bakgrunder och rekvisita i vacker harmoni. Det här bilderna  brukar bli mycket uppskattade tavlor även hos far- och morföräldrar.

Tveka inte att höra av dej om du är intresserad av en barnfotografering. Antingen på mail hej@karusellfotografi.se eller se fliken kontakt för mer info.