Barnfotografering

Hej och vad roligt att ni är intresserade av en fotografering!

Nu under januari och februari fotograferar vi främst i studion på grund av vintervädret.


Studion är fullt utrustad just för att ta fina bilder på barn. Bakgrunder, möbler rekvisita är allt noga utvalt för att passa ihop och ge vackra finstämda bilder.

Inför er fotografering planerar vi

Fotograferingen tar 20 min till 50 minuter beroende på hur allt fortöper och barnens antal och ålder. Är något barn under 2 år planerar vi automatiskt in en paus för lite medhavd mellis. Ett klädbyte ingår om man önskar få lite mer variation i sina bilder.

När vi bokar in tiden bokar vi ett ”huvuddatum” och vi bokar även direkt in ett resevdatum. Oftast går det toppen att fotografera  det första datumet. Men skulle barnet eller någon av oss vuxna ha förkylningssymptom skjuter vi såklart upp datumet. Jag har 2 vaccinationssprutor och fotograferar i mask om så önskas.

Bilder på barnbarn är ju även den perfeka presenten för far- och morföräldrar. Generationen som redan ”har allt” och mest av allt önskar sina bilder på barnbarnen. Med en fotografering på barnbarnen finns det en skattkita av bilder dels framkalla själva eller att låta Karusell göra fina produkter av.

Ca två veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert
urvalsgalleri med de bästa bilderna. (Vill man se bilderna snabbare för urval går det att ordna mot en extra kostnad.) När ni fått galleriat har ni 14 dagar på er att göra ert urval.

Bilderna i galleriet har en lätt grundredigering. De bilder ni
sen väljer att köpa redigeras mer noga i fotografens bildstil.

Vad ska vi då göra med våra vackra bilder?

Många har redan sin vision klar med vad de vill få ut av fotograferingen. Någon vill ex. ha några större inramade tavlor och vet redan var i hemmet den ska hänga.

Hur ni än tänker så finns det gott om exempel i studion på både klara tavlor, och annan ”wall-art” som artplates etc. (Då studion just nu är under uppbyggnad är även många fina visningsexemplar på väg in.)

Det går att rama in sin bild på många olika sätt och det finns många fina ramprov att kika på.


Produkterna är premuimprodukter och garanterar färgäkthet. Alla ramar är gedigna i trä och håller i generationer. Produkterna blir även fina presenter för barnen när de själva blir vuxna. Även om engångskostnaden för en produkt kan vara kännbar så tänk på att er produkt kommer leva länge och säkert följa barnen och även deras barn en dag.

Produkternas pris står i paritet med deras höga kvalitet och hållbarhet. Dessutom blir inte era bilder liggande i en mapp på en hårddisk utan er familj och era gäster kan i stället glädjas åt era fina bilder på väggarna. Och passa på att beställ fina bilder även till far- och morföräldrar. Köper man fler av samma produkt (och samma bild) utgår rabatter.

Många familjer återkommer varje (eller vartannat år) och fyller på med nya bilder. Med tiden växer en bildvägg fram där man kan följa utvecklingen.

Investering

Att gå till en fotograf för att ta barnbilder är en investering i både tid och pengar. Vi lägger tillsammans mycket tid på att både planera er fotosession och se till att ni får det slutresultat ni önskar i form av produkter, bildfiler eller kanske en kombination av dem bägge.


Sessionsavgiften betalas i förväg för att säkra er bokade tid.
I er sessionsavgift ingår:

Bildfiler

Ibland vill man även köpa bildfilerna för att själv kunna göra framkallningar. Köper man en bild både som digital och produkt utgår rabatter på produkten.

    En digital bildfil kostar 900:-

    Fem digitala bildfiler 2900:-

    10 digitala bildfiler 3450:-

    Ev ytterligare bilder utöver 10 köps i set om 4 stycken för 1500:-

Priserna gäller vid en bokning fram tills 15/3 (dock kan själva fotograferingstillfället ske senare). Alla priser är inklusive moms.

Efter era bilder är betalda slutredigeras de och ni får er slutleverans (om det gäller bildfiler) inom 15 daqar.

Produkter har en leveranstid på 4-7 veckor beroende på produkt.

Om det är någon högtidsdag etc. som ni önskar en bild/produkt till så hojta till i samband med bokningen så brukar det gå att snabba upp leveranstiden  🙂 . 

Väl mött och tveka inte att återkomma med frågor! När jag inte fotograferar nås jag på messenger (”poppar upp” på denna sida) eller telefon 0708 71 45 44 (vardagar 0800 – 1530) och såklart mejl.

Väl mött och tveka inte höra av er om ni har frågor, stora som små!  
🙂 Anneli på Karusell