Ert galleri
är klart

Nu är ert härliga urvalsgalleri klart att kika på.

Här kommer några rader  – då detta är ett väldigt stort galleri. I ett urvalsgalleri kan det vara allt mellan 15-35 bilder beroende på fotograferingens art. I ert fall är det 80+ bilder. Med andra ord – det finns jättemånga bilder att välja från.

På gott och ont såklart. Roligt att det är så många bilder att välja på. Samtidigt kan det snabbt bli svårhanterligt. Särskilt i kommunikationen kring bilderna. Så några sammanfattande punkter här :-).


Oredigerade påsiktsbilder

Bilderna är endast beskurna och i några fall är ansikten från olika bilder sammanfogade. Men i övrigt är bilderna rätt oredigerade.

Det betyder att tonerna i samma "bildserie" kan skilja åt något. Men i de färdigredigerade bilderna kommer bakgrunder ha samma färgton, sträcka sej över hela bilden (såklart 😉 ) och även jämnas till i det fall det behövs.

På bilderna med mörk bakgrund kan det vara svårare att föreställa sej hur bilden kommer att se ut. En bild är dock mer redigerad (på minstingen).

Finns det fler ansikten att "Klippa in"?

Nej jag jar redan klippt in "bästa" ansiktet på var och en i bilderna. Är det någon bild där någon inte är till sin fördel, välj då en annan bild. Det finns ju väldigt gott om bilder att välja på!

Vad kommer redigeras?

Tonerna och kontrasten i bilden. Även blänk i ögon och hår ökas en aning för att få mer "tryck". Om personen har skuggor eller påsar under ögonen lättas de något. Födelsemärken etc redigeras vanligtvis inte. Inga oredigerade bilder lämnas ut.

Ta er god tid att kika igenom bilderna. Ingen stress – galleriet  ligger uppe extra länge (såhär i semsestertider) t.o.m sista september. (Efter det kan det öppas upp igen tre veckor för 500 :- ).

I galleriet kan ni markera (och avmarkera) de bilder ni gillar med ett hjärta (ange e-mail vid första markeringen). På  det sättet kan ni lättare hålla ordning på era favoriter.

Digitala bilder: När ni valt klart vilka bilder ni vill köpa hör ni av er. Jag ser då vilka bilder ni hjärtmarkerat och återkommer med betalningsinfo. När bilderna är betalda påbörjar jag redigeringen. Det tar 3-6 veckor beroende på antalet bilder.

Produkter: Ibland vill man slippa omaket med att framkalla själv. Hör av er i så fall så föreslår jag produkter som skulle passa er.Så med detta sagt, här kommer er länk: 🙂 

https://testtest.pixieset.com/finaeeee/