Familjebild - minisession

Bilder på er tillsammans
Välkomna hit vad roligt att ni är intresserade av en familjefotografering!


Bildkänsla
När ni kommer till oss för en familjefotografering minisession brukar jag rekommendera en ljus bakgrund och då särskilt en som ger en ljust grå ton.
 
Det är neutralt, elegant och smickrande till de flesta klädval.


Lånekläder
I studion har vi tillgång till fina låne-kläder. Det är kläder i neutrala färger och som gör sej fint på bild.

Flest plagg finns i storlek 72-110. Men är du intresserad så hör av dej i samband med bokningen så sänder jag över bilder på det som finns i just era storlekar.


Det finns även plagg för mammor i mjuka fina färgtoner.

För lån av kläder utgår en liten avgift. Det är för tiden det tar att bolla/planera klädvalen.  Ca 75 % av de kläder ni ser på bilderna här och på ex insta kommer från lånegarderoben. Hör av er innan ni betlar bokningsavgiften om ni är intresserade av kläder så att detta hinner planeras i god tid innan fotograferingen.

Hur går fotograferingen till?

Vad händer efter själva fotograferingen?

Direkt efter er fotografering kikar vi på baksidan av kameran och väljer den bild som ni gillar bäst. Hittar vi flera bilder som ni är intresserade av att köpa markerar vi dem med. Ni har gott om tid att välja en eller flera favoriter. (Från en minisession görs inga digitala gallerier att välja ur utan ni gör era val på plats vilket både är smidigt och sparar tid.)

Pris för digitala kopior

Pris för själva familjebilden är 700:-
(betalas med swish i studion).

Hittar ni flera bilder som ni vill köpa kostar de 500:- styck (rabatt om ni köper mer än 5 bilder). Om ni köper mer än en bild skriver vi en faktura som har 30 eller 60 dagars förfallo, vilket ni önskar

Efter betalning tar det ca 10 dagar tills er leverans.

Observera att fotografen har F-skatt. Alla betalningar (både swish och faktura) är självklart  inklusive moms och skatter.


Tavlor och andra produkter

Det går även att köpa tavlor klara att hänga på väggen. Då slipper ni framkalla själva. Produkterna håller högsta kvalitet med tanke på färgåtergivning och hållbarhet.

Miniminått 30×30 cm. Bilden är monterad på kartong och laminerad (för att stå emot UV-ljus och går att torka av med en fuktad trasa.)

Startpris 1600:- för 30×30 cm laminerad på kartong +300:- för ram.

Hör av er för fullständig prislista.


Fina bildboxar finns, hör av er för prislista.

Ser mycket fram emot er fotografering, det brukar vara en rolig stund både för stora och små.

Tveka inte att återkomma med frågor som kan dyka upp.

Väl mött 🙂 Anneli Nygren

Övriga frågor

Vilka kläder ska vi ha på oss?

Ta de kläder ni känner er bekväma i. Riktigt mörka kläder som svart eller mörkblått kan vara lite för ”hårt” men det kan fungera. Jag bollar gärna klädval med er om ni vill det 🙂 .

Hur tar man sej till studion och finns det parkering?

Studion ligger i Stora Ursvik, Sundbyberg på Marieborgsgatan 2. Det går smidigt att ta sej hit med bil och ledia parkeringsplatser brukar alltid finnas längst Marieborgsgatan. Buss 504 har hållplats Backstugevägen precis utanför studion.

Vi är många kan vi dela upp oss

Ja ibland kommer flera familjer till studion. Då kan det vara skönt att gå ut och leka av sej lite i omgångar. Ca 50 meter från studion finns en fin lekplats.

Vi lånar gärna kläder till alla eller några av oss

Det går jättebra. Vi har en lånegarderob med finstämda kläder för främst barn och mammor. Hör av er i god tid i så fall, minst en vecka innan så att vi verkligen hinner bolla igenom storlekar etc.

Går det att dela upp betalningen?

Det går fint att dela upp betalningen upp till 60 dagar.

Går det att fixa hår/make på plats

Om ni vill fixa hår/make på plats så hör av er om det redan när ni bokar. I annat fall räknar jag med att alla är klara och vi startar med fotograferingen 🙂 .