FAQ

I god tid innan fotograferingen får du ett mail med information på hur fotograferingen går till och vad du tänka på eller ev. ta med. Om det finns val t.ex. färger ex. dekor i studion eller vilka platser vi ska besöka ute.

Sedan bollar vi frågor och önskemål. Känner du att du inte har så många frågor så har jag en god rutin på fotograferingarna både ute och inne. Då kör jag helt efter mitt eget koncept. Några kunder vet exakt vilken sort bilder de vill ha. Andra överlämnar det helt till mej. Hur du än önskar det så brukar resultatet bli ljuvliga bilder och minnen för livet.

Ja det finns barnkläder att låna, främst till Smash the Cake men även andra käder upp till 5 år.
Kanske har man en uppsättning kläder men vill låna en till.
Jag har även jättefina gravidklänningar till låns. Och även klänningar + barnkläder som matchar tillsammans.
Om man är intresserad av att låna kläder under fotograferingen så får man I god tid innan tillgång till en länk till bilder på kläderna så man kan välja i god tid.

Både ja och nej för det här bestämmer du. Många har härliga bilder på sin familj redan på FB och Insta och vill gärna att jag som fotograf lägger ut fina bilder. Och det gör jag ju i så fall så gärna. Andra vill kanske inte visa upp några bilder på sina barn. Innan fotograferingen skriver vi på ett konrtakt som innehåller bla. detta. Där står tydligt hur bilderna får användas och ni kryssar i den/de val ni vill ska gälla för era bilder. Innan jag publicerar bilder tittar jag alltid en extra gang i kontraktet vad vi sagt om bildanvändning.

Kika under huvudmenyn ”fotograferingar”. Där står lite kort om varje fotografering. Tveka inte att kontakta mej med om du vill veta mer. Då sänder jag lite kompetterande info om vad som är bra att veta angående just din fotografering.

Många undrar om man får lägga på filter(exvis instafilter). För majoriteten av fotograferingarna jag gör så får man tyvärr inte det. Men är du ex. influencer/instagrammer och känner att du behöver ha den möjligheten skriver vi på ett annat kontrakt som ger dej helt andra möjligheter att ändra bilderna och även inte behöva ange mej som fotograf.

Kontakta mej så pratar vi mer om detta :-).

Hör av dej. Jag svarar så snabbt jag bara kan. (Är det helg kommer svaret nästa vardag). Och tveka inte att ringa om det känns enklast :-).

Nej just nu har jag så fullt med barnfotograferingar så jag hinner tyvärr inte. Men kanske är du redan kund eller har nåt annat speciallt i åtenke. Kontakta mej i så fall så ska vi se vad vi kan komma fram till <3…