Gravidfotografering med syskon

Grattis till din gravidiet. Denna härliga period av livet när ni snart ska bli en till i familjen.

Tiden går så snabbt det är ett gyllene tillfälle att ta fina bilder. Snart är graviditeten ett vacket minne och det är fint för er att ha detta förevigat på bild. Det är väldigt vackert med att kunna visa barnet när det blir äldre hur efterlängtat det var att få en liten till till familjen.


Mamma – barn
Självklart tar vi vackra bilder på dej och fina magen. Minnen för livet. Men det som jag personligen brinner extra för är de bilder där blivande storasyskon är med.  För hur måna fina bilder har du egentligen av dej och ditt/dina barn tillsammans? Oftast har man ju hundratals bilder på sitt barn. Som förälder är man ju så ofta just bakom kameran. Men vilken skatt för barnen att få fina bilder där du är med. Även far och morföräldrar brukar älska dessa bilder.

Syskon
Beroende på ålder på syskon/syskonen försöker vi ta några härliga barnportätt på dem med om önskar. Då många skolor och förskolor inte längre tar just porträtt på barnen är det härligt att även kunna få det. (Dock blir de inte dessa tätt beskurna ansiktbilder uten bilder med mer atmosfär och ”studiokänsla”. )

Bildkänsla
Ljusa bilder, mörka bilder eller kanske nått mitt emellan?

Om någon frågar mej vilken sorts bilder jag gillar och vilken stil svarar jag ofta det beror på. Det är till sist en kombination av favoritklänning, mammans önskemål, kläder för syskon mm som avgör om vi får lätta luftiga bilder eller stilrena dovare. Och varför inte en kombination av bägge?

Vi bollar mycket och noga innan fotograferingen angående bakgrunder, klädval mm.

När sen själva planeringen är klar så kar ju ”jobbet gjort”. Och i studion har vi en lekfull härlig känsla som många tycker ”lyser igenom” på deras bilder.

Lånekläder
I studion har vi tillgång till flera vackra gravidklänningar och vi bollar i god tid just vilken vilka som just ni fastnar för. Det finns även ett mindre urval av kläder för syskon till låns. Lite beroende på färgtema mm så kikar vi om även det kan vara aktuellt för er.

Sessionsavgift
Studiotid, planering och klädlån betalas av en sessionsavgift. Det är även med den ni bokar er studiotid. (Tänk på att jag oftast är fullbokat i tre veckor i förväg så kommer man senare kan det vara svårt att få en tid. Men när sessionsagfigten är betald har ni er tid garanterat.)

Sessionsavgiftern är antingen 900:- i det fall jag kan visa bilderna. Ex som här på en hemsida eller på instagram @karusell_foto. I annat fall är fotoavgiften 1500:-

Hur går fotograferingen till?

Vad händer efter fotograferingen?

Efter ca 4 veckor får ni en länk till en urvalssida med era bästa bilder.

I urvalsgalleriet bestämmer ni hur många digitala bilder ni vill köpa från er session.

1 digital bild 900:-
5 digitala bilder 3500:-
10 digitala bilder 4300:-

Ytterligare bilder köpes i par om 4 för 1500:-

Är du intressead av att köpa produkter som tavlor och bildboxar så hittar du mer information här:

Ser mycket fram emot er fotografering, det brukar vara en rolig stund både för stora och små.

Tveka inte att återkomma med frågor som kan dyka upp.

Väl mött 🙂 Anneli