headshot fotografering

Välkommen hit 🙂 ! Jag heter Anneli Nygren och är barnfotograf i Sundbyberg. 

Då och då händer det att jag fotograferar vuxna. Men då oftast utomhus. Därför behöver jag nu lite modeller för lite mer klassiska ”headshots”.

Mitt syfte med det är att öva och få till vackra porträttbilder i studio. Därför söker jag personer som har behov av headshots/porträtt.

Fotograferingen är kostandsfri och det ingår en bild.

Det är alltså ett tillfälle för mej att öva ljus. Men självklart gör jag mitt yttersta med för att vi ska få ett helt OK resultat. 

Om du bär glasögon, och vill ha dem på bilderna, vill jag att du hojtar till redan nu :-). Glasögon fotograferas nämligen på så olika sätt beroende på om de är antireflex eller inte. Hör jag inget från dej utgår jag från att vi fotar bilder utan glasögon.


Hur går det till?

Om du känner att det här är något för dej så läs igenom Modellreleasen nedan. Och återkom med frågor såklart om de dyker upp.

Sänd sedan ett PM så bollar vi vidare om förväntingar kring shooten. Och vi försöker hitta en tid. 

Vad händer sen?

Vi planerar vidare och jag kommer säkert att föreslå att du tar med ett vitt/svart eller grått plagg. Det blir neutralt och fint. Men sen kan du ta med fler plagg om du så önskar. Så många plagg du vill 😉 . Vi kikar sen vad som kan passa till de olika bakgrunderna etc.

Är du tjej/dam kan det med vara bra att tänka på att kanske variera frisyr i den mån det går på någon bild (om du vill såklart(!) för att få lite variation). T.ex. att man sätter upp håret på någon bild.

I studion finns en större spegel med bra ljus om man vill bättra/öka på smink. Så det är bara att ta med ”hårgrejjer” och smink för den som önskar. Vill du ha mycket fixtid (kille eller tjej 😉 ) så hör du av dej. Ser då till att ingen är bokad efter.

Vi kommer även planera in vilken eller vilka bakgrunder vi kommer använda så det är förberett innan fotograferingen.

Fotograferingen sker i en modern studio med stora ljusinsläpp i Stora Ursvik, Sundbyberg.

Självklart fotograferar vi endast om vi bägge känner oss helt friska (i annat fall skjuts fotograferingen upp eller ställs in.) Vi håller avstånd och jag fotograferar i mask om du vill. Det är sällan två fotograferingar på samma dag men oavsätt så spritas alla ytor och lokalen vädras ur rejält efter varje fotografering.

Ca 4 veckor efter fotograferingen får du tillgång till ett webbgalleri med oredigerade bilder från shooten. Jag väljer ut dessa bilder.

Ur webbgalleriet väljer du ut den bild du gillar bäst så redigerar jag den och sänder till dej högupplöst samt två varianer (en för FB och en för Insta).

En bild ingår från din fotografering!

Vill du köpa fler bilder kostar nästkommande bild 800:-
4  bilder kostar 2850:- (dvs 5 bilder från shooten).


Karusell innehar F-skatt och det ingår moms på alla priser. Vill du bli fakturerad på ditt företag hör av dej innan bokning för separat prislista för företag.


Väl mött 🙂 Anneli på Karusell

Modeller:
https://www.instagram.com/forestofstars/
Norma Jansson
Alida Ögren
Marianna Guerrieri
Lina Hansson
och privat