headshots minisession

Välkommen hit 🙂 ! Jag heter Anneli Nygren och är barnfotograf i Sundbyberg. 

Då och då händer det att jag fotograferar vuxna. Men nu startar jag även upp så smått med så kallade ”headshots”. De är oftast för skådespelare, modeller, statister etc. Men även personer som bara behöver uppdatera profilbilder och CV bilder.

Under februari och mars har jag ett erbjudande till dej som är i behov att ett porträtt till ett bra pris. För att fotografera till det rabatterade priset behöver du vara OK med att jag eventuellt använder bilden i marknadsföring.  T.ex Instagram.

Gör jag det länkar jag såklart mer än gärna till dej om du vill det.

Hur går det till?

Om du känner att det här är något för dej så läs igenom Modellreleasen nedan. Och återkom med frågor såklart om de dyker upp.

Sänd sedan ett PM till mej så försöker vi hitta en ledig tid. Fotograferingarna sker vardagförmiddagar.

Vad händer sen?

När vi hittat en tid går vi igenom lite önskemål och planerar din shoot. Det brukar vara så roligt 🙂 ! Jag kommer säkert att föreslå att du tar med ett vitt/svart eller grått plagg. Det blir neutralt och fint. Men sen kan du ta med fler plagg om du så önskar. Så många plagg du vill 😉

Är du tjej/dam kan det med vara bra att tänka på att kanske variera frisyr i den mån det går på någon bild (för att få lite variation). T.ex. att man sätter upp håret på någon bild.

I studion finns en större spegel så det är bara att ta med ”hårgrejjer” för den som önskar. Vill du ha mycket fixtid (kille eller tjej 😉 ) så hör du av dej. Så ser jag till att vi har gott om tid.

Vi kommer även planera in vilken eller vilka bakgrunder vi kommer använda så det är förberett och går enkelt under fotograferingen.

Fotograferingen sker i en modern studio med stora ljusinsläpp i Stora Ursvik, Sundbyberg.

Självklart fotograferar vi endast om vi bägge känner oss helt friska (i annat fall skjuts fotograferingen upp eller ställs in.) Vi håller avstånd och jag fotograferar i mask om du vill. Det är sällan två fotograferingar på samma dag men oavsett så spritas alla ytor och lokalen vädras ur rejält efter varje fotografering.

Fotosessionen kostar 600:- och då ingår en fullt redigerad bild. Betalas med swish senast två dagar innan den bokade tiden. Dvs är du intresserad av ett porträtt så är kostnaden 600:- och inget anant tillkommer till det.

Vill du sen köpa fler bilder kostar nästkommande bild 600:-
4  bilder kostar 1950:- (dvs 5 bilder från shooten).

Men vi kommer satsa mot att du får en riktigt bra bild. Som du är nöjd med och får användning av.  Tex att sända med när du söker olika uppdrag/roller/statistroller.

Ca 3 veckor efter fotograferingen (oftast snabbare) får du tillgång till ett webbgalleri med oredigerade bilder från shooten. Jag väljer ut dessa bilder.

Ur webbgalleriet väljer du ut den bild du gillar bäst så redigerar jag den och sänder till dej högupplöst samt två varianer (en för FB och en för Insta).

Karusell innehar F-skatt och det ingår moms på alla priser. Vill du bli fakturerad på ditt företag hör av dej innan bokning för separat prislista för företag.


Väl mött 🙂 Anneli på Karusell

Modeller:
https://www.instagram.com/forestofstars/
Norma Jansson
Alida Ögren
Marianna Guerrieri
Lina Hansson
och privat