Minisessions höst

Hej!

Vad roligt att ni är intresserade av en fotografering. Nu under hösten sprakar färgerna verkligen i naturen. Och att fånga dem som bakgrund till sina familjebilder eller bilder på barn är så härligt! Precis som tidigare år erbjuder Karusell våra populära minisessions med hösttema.

Vad är en minisession?

Minisession är en kortare fotografering på 30 minuter (i annat fall är en fotografering runt en timma). 

Fotograferingen är perfekt för dej som mer vill passa på att prova hur det är att gå till fotograf. Och kanske återkomma på flera minisessions tätare mot vad man kanske kan boka in en vanlig fotografering.

Innan er fotografering får ni även om ni vill tips på kläder som passar bra just för höstfotografering. Foto-platserna

Vi kommer fotografera på två platser (som ligger nära varandra) Bland annat är det väldigt fint med en rönnbärsbuske med röda bär. Just de bilderna brukar vara väldigt populära att göra förstoringar till far- och morföräldrar. Varför inte redan nu ser till att det finns hårda paket i form av tavlor i jul. Så enormt uppskattat med bilder på er 🙂 !

När är fotograferingarna?

För att få ett mjukt härligt skimrande ljust fotograferar vi på morgonen. Tiderna som finns att boka är mellan 7 och 9. Då har vi det finaste och mest smickrande ljuset i era bilder!

Investering

En minisession inlkusive en högupplöst bild kostar 1500:- om det är OK att jag kan visa upp bilder på Karusells  sociala media. (Vill ni inte att bilderna visas på sociala media kostar det istället 2000:-)
Detta passar toppen för er som är ute efter en fin familjebild med alla samlade med vacker bakgrund – eller en bild på ert barn.

Bilden väljer ni från ett galleri med bilder från er fotografering som är klart för er ca tre veckor efter er fotogafering. Bilderna i urvalsgalleriet har en lätt redigering. Men de bilder ni väljer att köpa redigeras mer noga i fotograferns bildstil.

Vill ni köpa fler digitala bilder från er fotografering går det såklart bra. En ytterligare bild kostar  900:- styck eller ett paket på 5 extra bilder för 2990:-

Förutom en bildskatt för er och barnen blir det här även fina julklappar till far- och morföräldrar. Vad härligt att ha detta ordnat i tid i år – och inget är mer uppskattat än bilder på er 🙂 ! 

Återkom såklart om ni har frågor! Väl mött! Anneli på Karusell


Priserna ovan gäller barn- och par familjefotograferingar genomförda innan februari 2023
Priset filer gäller 3 månader efter er fotografering.

Bildfiler får inte redigeras av kund och inga oredigerade eller RAW-filer lämnas ut av fotografen.