Minisessions höst 2021

Hej!

Vad roligt att ni är intresserade av en fotografering. Nu under hösten sprakar färgerna verkligen i naturen. Och att fånga dem som bakgrund till sina familjebilder eller bilder på barn är verkligen härligt! I år erbjuder Karusell minisessions med hösttema.

Vad är en minisession?

Minisession är en kortare fotografering på 20 minuter (i annat fall är en fotografering runt en timma). 

Målet för fotograferingen är självklart att vi ska få många bilder från er fotografering. Men då tiden är kortare och lite beroende av barnens åldrar så blir det såklart färre bilder mot en ”vanlig” fotografering. Målet är med att hellre få en riktigt fin bild mot flera mer ”mediokra”. Så fotograferingen är perfekt för dej som mer vill passa på att prova hur det är att gå till fotograf. Och kanske återkomma på flera minisessions tätare mot vad man kanske kan boka in en vanlig fotografering.

Innan er fotografering får ni med allmänna råd om vilka kläder som passar bra just för höstfotografering. Foto-platserna

De två platserna som finns att välja på är en härlig stor rönnbärsbuske eller en ”lövportal” av gula löv. Bägge två är väldigt vackra pch passar fint som bakgrund till såväl familjeportättet som lilla minstingen.

Riktigt små barn dock brukar jag dock följa på deras färd och fånga när de upptäcker och utforskar. Det brukar bli söta bilder på stigarna runt och med härliga höstfärger bakom.

När är fotograferingarna?

För att få ett mjukt härligt skimrande ljust fotograferar vi på morgonen. Tiderna som finns att boka är mellan 7 och 9. Då har vi det finaste och mest smickrande ljuset i era bilder!

Bokningen är inte igång ännu men om du vill ha förtid till tiderna kontakta Karusell via DM eller PM :-).

Sessionsavgiftern är detsamma som din bokningsavgift. Tänk på att din tid inte är bokad förrens den är inbetald. Först till kvarn om tiderna <3!

Investering

En minisession inlkusive en högupplöst bild kostar 1500:- om det är OK att jag kan visa upp bilder på Karusells  sociala media. (Vill ni inte att bilderna visas på sociala media kostar det istället 2000:-)
Detta passar toppen för er som är ute efter en fin familjebild med alla samlade med vacker bakgrund – eller en bild på ert barn.

Bilden väljer ni från ett galleri med bilder från er fotografering som är klart för er ca två veckor efter er fotogafering. Bilderna i urvalsgalleriet har en lätt redigering. Men de bilder ni väljer att köpa redigeras mer noga i fotograferns bildstil.

Vill ni köpa fler digitala bilder från er fotografering går det såklart bra. En ytterligare bild kostar  900:- styck eller ett paket på 5 extra bilder för 2990:-

Förutom en bildskatt för er och barnen blir det här även fina julklappar till far- och morföräldrar. Vad härligt att ha detta ordnat i tid i år – och inget är mer uppskattat än bilder på er 🙂 ! 

Produkter

De flesta väljer att köpa digitala filer från sin fotografering. Men många vill även ha hjälp med att göra färdiga produkter.

Men många köper med nu några färdiga produkter att hänga på väggen.

Min personliga favorit är artblocks.

Bilden är då laminerad och monterad på en 16mm träplatta med vit kant. Plattorna har härlig tyngd och hänger plant och vackert mot väggen.

Artblocks går även fint att kombinera tillsammans. Dvs om man väljer att sätta fler från samma fotografering tillsammans – eller från en kommande fotografering i framtiden. Om familjen växer är det fint att skapa en liten bildvägg.

Artblocks finns i väl uttänka format som går fint att kombinara ihop i både liggande och stående. Det blir alltså enkelt att skapa en stilren bildvägg med era egna bilder vartefter familjen växer.

Prisexempel på fyrkantiga artblocks:
30×30 2600:-
30×40 3100:-
40×40 3500:-

Artblocks har en laminering som skyddar bilden från UV-ljus och går även bra att torka av med en fuktad trasa. 

Vid köp av både digital fil och artblock ges 20% rabatt på artblocks.

Återkom såklart om ni har frågor! Väl mött! Anneli på Karusell


Priserna ovan gäller barn- och par familjefotograferingar genomförda innan februari 2022
Priset för produkter och filer gäller 3 månader efter er fotografering.

Bildfiler får inte redigeras av kund och inga oredigerade eller RAW-filer lämnas ut av fotografen.