Roligt att du är intresserad av våra fina produkter.


Unna dej vackra tavlor utan ett störande glas framför.

För att ett fotografi ska leva länge och inte blekas behöver det ett skydd framför.  Det vanligaste har alltid varit att sätta ett skyddande UV-glas framför. Detta ger dock reflektioner och förtar intrycket.

Därför erbjuder Karusell Artblock och laminerade bilder på kartong. Alltid utan glas men med ett gediget UV- och smutsskydd framför.

ARTBLOCK

Artblocks är en av våra mest populära produkter. Alla artblock hos Karusell är monterade på en tjock skiva med antiningen vit eller svart nyans. Det finns även block gjorda i trä vilket blivit väldigt populärt på senare tid.

Artblocken har härlig tyngd och en insänkt upphängning vilket gör att din tavla kommer att hänga plant på väggen. Det blir blir väldigt snyggt och ger ett proffsigt intryck.

Artblock har skyddande sidenmatt laminat. Detta laminat gör att du kan torka av din tavla med en fuktad trasa.

En artblock ska inte förväxlas med en bild utskrivet på vanligt fotopapper. Fotopappret behöver som sagt ett UV-skydd framför sej för att inte blekas. Fotopapper påverkas även av luftfuktighet och temperaturförändringar vilket minskar bildens hållbarhet. Större bilder utan ”backning” bakom kan även bli buckliga/vågia med tiden vilket även det förtar intrycket av er bild.

I en Artblock är er värdefulla bild helt inkapslad och skyddad för yttre påverkan. Och er tavla kan gå vidare i generationer.

Artblock behöver egentligen upplevas i verkligheten. Karusell har flera artblocks i olika storlekar att kika på i studion.

Pris för artblock:

30×30 1400:-
30×40 1700:-
40×40 2100:-


Bilder monterade på kartong och laminerade med UV-skydd

De här härliga bilderna blir verkligt fina tavlor på era väggar.

Bilden är även laminerad med ett skyddande UV-laminat. Det betyder som sagt att du slipper UV-glaset som annars sitter framför ett fotografi för att det inte ska blekas. Att se bilden utan störande reflektioner av glaset ger en helt annan upplevelse av bilden. Det blir mer som en riktig tavla.

Förutom UV-skyddet framför bilden så är den även uppbackad med syrafri kartong. Det gör att bilden inte ”bubblar sej” vid förändingar i temperatur och luftfutkighet. Detta ökar även bildens livslängd avsevärt.

Dessa bilder går ofta vidare till nästa generation, dvs barnen som är på bilden. En verklig skatt för familjen.


Tavlorna produceras i Sverige av samma person som även tillverkat tavlor till Svenska mästerskapet i fotografi. Dvs det är högsta kvalitet på både papper och bläck för bästa färgåtergivning och åldersbeständighet.

Bilden levereras oramad så att du själv kan rama in den i en ram som passar bäst med din övriga inredning.

Vill du ha hjälp med inramning går det såklart bra. Karusell
samarbetar med en av Sveriges största leverantör av ramlister och de tillverkar ramen åt dej efter de mått du önskar. Välj din ram genom att kika på våre olika ramprov. Priset på ram är beroende på den prisgrupp ramen tillhör.

Pris för laminerad tavla:
30×30 1300:-
30×40 1600:-
40×40 2000:-
40×50 3150:-

Även större format finns, begär gärna offert för det.

Vid köp av 3 eller fler tavlor ges 20% rabatt på hela tavel-beställningen.

Vill ni köpa en tavla av en bild, som ni även köper som digital fil, utgår 30% från priset för den tavlan.

ARTBOX

Kanske gillar ni så många av sina bilder så ni  vill ha en bildbox med era favoriter? Denna är en fin present till far- och morföräldrar. Och varför inte beställa en till er som familj. Så härligt att ha under uppväxten och kanske ge som present när ert barn blir vuxet. Boxen kan
gå vidare i generationer. (En bild förvarad i en ljustät box har den allra längsta hållbarheten.)


Tillbaka till familjefotografering

Denna fina box finns i många olika utföranden och har snabbt blivit mångas favorit. Bilderna är antingen monterade i passepartout (som i
bildexemplet ovan) eller monterade på kartong eller på tjockare
fine-artpapper.  Du kan själv välja antalet bilder mellan 5-15.

Och varför inte skaffa några ramar i samma storlek och sedan sätta in (och även byta eftersom)  bilder från boxen? På detta sätt får ni både en bildskatt i form av en fin box och bilder till väggen. 

Bildbox finns från 3100:- och uppåt beroende på utförande och antal bilder. Beställer ni två identiska boxar innan 1 september ges 30% rabatt på box nr2.

© 2022 All Rights Reserved - Karusell fotografi