Filer och printar Newborn över 14 dagar

Digitala filer och utskrifter

Efter eran fotografering får ni en länk där ni kan se era bilder. Där kan ni välja era favoriter. Kanske vill ni även sända länken till far- och morföräldrar så de själva kan välja sina favoriter. Den äldre generationen brukar älska att se den lille på bild tillsammans med sina föräldrar.

Från galleriet går det att köpa klara tavlor i form av printar eller andra fotoprodukter. Men självklart går det även att köpa digitala filer.

Vad familjen väljer är ofta en smaksak. Endel vill ha ett färdigt resultat klart att hänga upp på väggen eller ge bort. De vill heller inte ha omaket att försöka hitta ett bra labb för framkallning.

Kanske har ni sett i studion att det finns många fina alternativ som artplates och tavlor med laminerad bild. Det går bra att ses igen i studion och titta på dessa alternativ. Kanske är det det som far- och morföräldrar allra hellst önskar – färdiga kvalitets-produkter att hänga på väggen. Om de vill köpa direkt via Karusell går det bra och fakturan ställs då till dem på den tavla/produkt de valt.

Andra familjer vill hellre köpa filerna så att de själva kan framkalla i så många exemplar de vill.

På senare tid föredrar många att köpa printar eller produkter då framkallningen tenderar att inte bli gjord. Det finns många fina exempel på andra produkter som ex. så kalla de artblocks i studion. Priserna sitter på baksidan av produkterna.

Det går självklart att kombinera digitala filer med printar och produkter.

Då produkterna är många och med olika alternativ visar jag nedan priser på filer och ett exempel på utskriven print.

Vill man köpa produkter som tavlor är man varmt välkommen tillbaka och klämma och känna på dessa i studion helt förutsättningslöst.

mini

450:-

mellan

1200:-

allt

1500:-

En extraprint 15×20 kostar 220:-

Printarna är utskrivna på finaste Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300 gsm och klara för er att rama in i valfri ram.