Priser newborn

Er baby är på väg och vad roligt att ni funderar på att föreviga er skatt. Ett tillfälle som ju aldrig kommer tillbaka.

För själva fotograferingen betalar du en sessionsavgift. Sedan köper du till de produkter eller digitala filer du önskar.

Sessionsavgiften är även er bokningsavgift. Skulle ni sen när barnet är fött av någon anledning inte vilja fotografera betalas er bokningavgift självklart tillbaka.

Tänk på att boka sessionen i tid och medans ni är gravida. När ni går mot graviditetens slut brukar det vara ont om tider tyvärr.

I er sessionsavgift ingår:

Sessionsavgiften är 900:- om det är OK att fotografern visar upp bilder på ex Instagram och hemsida. I annat fall är den 1500:-
Sessionsavgiften är även er bokningsavgift. När den är betald håller jag en plats för er. Platsen håller man +- 14 dagar från BF. Och när er skatt är född hör ni av er så bokar vi in tiden.

Då jag endast fotograferar 2 newborn i månaden är det viktigt att ni bokar er plats i tid. När de platserna är fulla tar jag inte in fler. Är man ute 2-3 månader innan BF brukar det fortfarande finnas tider.

webbgalleri

Ca tre veckor efter er fotografering får ni en länk till ert galleri
med de bästa bilderna från er session. Från en newbornfotografering
brukar det bli mellan 10 – 30 bilder lite beroende på hur barnet sover.
Bilderna ni ser i galleriet är grundredigerade. De bilder ni väljer att
köpa digitalt,  eller göra produkter av, redigeras sen mer noga i
fotografens bildstil.

Investering

Att gå till en fotograf för newborn-bilder är en investering i både tid och pengar. Vi planerar er session noga och glöm inte att du alltid kan bolla rekvisita eller andra idéer som dyker upp innan fotograferingen. I studion finns flera korgar, sängar och många wraps och kläder att låna om ni vill för er lille.

För flickor finns många fina hårband. För killar wraps i finstämda färger, små ”gossedjur” hjärtan mm. Och nästan all rekvisita fungerar fint för både kille och tjej <3.

Bildfiler

Ofta vill man köpa loss de digitala filerna och själv framkalla och skapa tavlor och album.
Det är även fint att kunna ge barnet bildfilen i framtiden.

Många köper även en kombination av bildfiler och produkter.

Small memories

3 digitala högupplösta bilder
2500:-

Our love

5 digitala högupplösta bilder
3200:-

Remember forever

8 digitala högupplösta bilder4100:-

Vill man lägga till fler bildfiler (utöver 10) 
går det bra i par om 4. 4 extra digitala bildfiler kostar 1200:-

(Efter att ni valt och betalt era bildfiler redigeras de i
fotograferns bilstil. Räkna med 15 dagar om ni köper 5 digitala
och ytterligare några dagar om ni köper 10 eller mer.

Inramade tavlor och bildboxar

Vill man i stället ha inramade tavlor går det såklart bra det med. Även tavlorna är laminerade med sidenmatt laminat med UV-skydd. Minsta mått är 30×30 och prisexempel är inklusive enklaste ram.

Det finns många ramprov i studion. Vi samarbetar med Sveriges främsta leverantör av ramar. Priset på ram är beroende på den prisgrupp ramen tillhör. Vill man gå upp från standardramen så lämnas offert på detta.

Prisexempel på inramad laminerad tavla med enkel standardram:
30×30 1800:-
30×40 2100:-
40×40 2500:

Bildbox

Kanske gillar ni så många av era bilder så ni  vill ha en bildbox med era favoriter? Denna är en fin present till far- och morföräldrar. Och varför inte beställa en till er som familj. Så härligt att ha under uppväxten och kanske ge som present när ert barn blir vuxet.

Denna fina box finns i många olika utföranden. Bilderna är antingen monterade i passepartout (som i bildexemplet ovan) eller monterade på kartong eller på tjockare fine-artpapper.  Du kan själv välja antalet bilder mellan 5-15.

Och varför inte skaffa några ramar i samma storlek och sedan sätta in (och även byta eftersom)  bilder från boxen? På detta sätt får ni både en bildskatt i form av en fin box och bilder till väggen. 

Bildbox finns från 2700:- för enklaste utförande och 5 bilder.

Väljer ni dessutom att lägga till ett USB så är det ett jättebra sätt att lagra era fina bilder på. Då har nu automatiskt en backup. På stickan ligger alla bilder ni köpt från er fotografering.

Är ni intresserade av fullständig prislista för bildboxar kontakata fotografen.

Triplex

Vi har även väldigt fina triplex med tre av dina favoritbilder. Som ett litet ”minialbum” att kika i eller ha stående i bokhylla eller tavlellist. Triplex kostar från 2500:-


Leveranstider på artplates, inramingar och bildboxar är ca 9 veckor.
(Kontakta fotografen om du behöver något snabbare, ex. inför en födelsedag, så ska jag se om det går att ordna.)

Hoppas att du mår fint i graviditeten och tveka inte att återkomma med frågor som kan komma upp, stora som små 🙂 !