premiumboxar

Ett väldigt fint sätt att förvara sina bilder på är exklusiva premuimboxar. Dessa kan man själv kika på i studion för att se kvaliten.

Era bilder ligger då i en robust mycket vacker box. Och då de inte utsätts för solljus så håller de med sina färger som bäst.

Varje box tillverkas unikt just med era valda färger (och ev bild på omslaget). Till och med djupet på boxen ljusteras så att det antal bilder ni väljer ligger exakt och vackert.

Boxarna brukar bli väldigt fina presenter ex. till far- och morföräldrar.

Be att få kika på boxen under er fotografering. Ett verkligt minne som kommer gå vidare i släkten i generationer.

Till bildboxen kan man köpa valfri ram med och på det sättet även få en vacker tavla. Du byter sen bilder i din tavla genom att välja bilder ur boxen.

Utföranden

Då det verkligen går att göra många olika utförenden på premiumboxen är det inte helt enkelt att presentera en kompett prisguide.

Tillvägagångssättet brukar vara att jag frågar föräldrarna vilka val de är intresserade av och sedan kikar jag själv på leveratörens hemsida och återkommer med pris. Nedan ser ni grundpriser.

Boxen finns i tre olika utföranden:
Little gem, Sweet memories och Remember forever

Litte gem

Little gem är den minsta boxen. Yttermåtten med passpartout är 13×18. Perfekt kanske som present och varför inte då med en USB-sticka med alla de bilder ni köpt från fotograferingen.

I grundutförandet har boxen beige tygklädsel och innehåller 5 bilder.
Grundpriset är 3500:-

Du kan utöka antalet bilder upp till 8 bilder.

Beställer man även med USB-sticka finns alla bilder ni köpt som digitala bilder på USB-stickanSweet memories

Det här är större rektangulär box som  verkligen gör skäl för namnet premiumbox. Bilderna har yttermåttet 20×30 på passpartoun.

Sweetmemories-boxen går endast att köpa för er som köper 15 digitala bilder eller fler.

I grundutförandet har boxen 10 bilder och klädsel i valfri färg i exklusiva soft velvet-tyget.

Denna box går att fylla med upp till 15 bilder.

Grundpris 3600:-


Remember forever

Det här boxen upplevs precis lika lyxig och stor som Sweet memories men
passar dej som vill ha kvadratiska bilder. Passpartoten har yttermått 25×25.

Remember forever boxen går endast att köpa för er som köper 15 digitala bilder eller fler.

I grundutförandet har boxen 10 bilder och klädsel i valfri färg i exklusiva soft velvet-tyget.

Denna box går att fylla med upp till 15 bilder.

Grundpris 3600:-

(Just denna box finns som visningsbox i studion. Den har färgen V3 på kläden och tillvalet framsidesbild i akryl.)

Storlekar
Premiumboxen finns som sagt i tre storlekar.
Den minsta Little Gem. Och två större. De större boxarna finns endast att köpa för dej som köper 15 eller fler digitala bilder.

De två större är likvärdiga både i tillval och priser. Det som skiljer är att Sweet memories är rektangulär och Remember forever är kvadratisk. Jag hjälper er gärna välja vilken box som passar bäst till just era bilder

Klädsel i soft velvet

Klädseln i soft velvet finns i många underbara mjuka toner. Visningsboxen i studion är klädd i V3 Elephant Gray vilket är en stor favorit.

Bäställer du fler identiska boxar ges 30% rabatt på följande boxar efter den första om beställningen  görs innan 1:a april.

Kontaka mej med era frågor 🙂 !

Det kan kännas som många val kring premumboxar. Men kontakta mej gärna så går vi igenom era önskemål och funderingar. Ingen fråga är för liten och jag är här för att hjälpa er att skapa era vackra boxar.

Priserna oven gäller till 1:a juni. Leveranstid på boxarna är 3-7 veckor. Tänk på att beställningar som görs under semstertider kan ta lite extra tid. Hör av er vid frågor så kan vi oftast se om leveranstiden lutar mot 3 veckor eller längre innan ni lägger beställningen.