Produkter

Bilder uppspännda på kartong och laminerade med UV-skydd

Många köper klara utkskrivna bilder från sin fotografering. Bilderna är då uppspända på  kartong. Karongen gör att bilden inte ”bubblar sej” vid förändingar i temperatur och luftfutkighet. Detta ökar bildens livslängd dramatiskt.

Bilden är även laminerad med ett skyddande UV-laminat. Då behöver du inte ett reflekterande UV-glas framför din bild. Det är mycket lättare att se bilden och den känns också mycket mer som en tavla. Bilden går även att torka av med en fuktad trasa.

Dessa bilder går ofta vidare till nästa generation, dvs barnen som är på bilden. Värdet för dessa bilder ökar för varje år och är en verklig skatt för familjen.


Tavlorna produceras i Sverige av samma person som även tillverkat tavlor till Svenska mästerskapet i fotografi. Dvs det är högsta kvalitet på både papper och bläck för bästa färgåtergivning och åldersbeständighet.

Bilden levereras oramad så att du själv kan rama in den i en ram som passar bäst med din övriga inredning.

Vill du ha hjälp med inramning går det såklart bra. Karusell
samarbetar med en av Sveriges största leverantör av ramlister och de tillverkar ramen åt dej efter de mått du önskar. Många fina ramprov finns i studion. Priset på ram är beroende på den prisgrupp ramen tillhör.

Pris för laminerad tavla:
30×30 2600:-
30×40 2700:-
40×40 2900:-
40×50 3150:-

Även större foramt finns, begär gärna offert för det.

Vid köp av 3 eller fler tavlor ges 20% rabatt på hela tavel-beställningen.

Vill ni köpa en tavla av en bild som ni även köper som digital fil utgår 10% från priset för den tavlan.

Kanske gillar ni så många av sina bilder så ni  vill ha en bildbox med era favoriter? Denna är en fin present till far- och morföräldrar. Och
varför inte beställa en till er som familj. Så härligt att ha under uppväxten och kanske ge som present när ert barn blir vuxet. Boxen kan
gå vidare i generationer. (En bild förvarad i en ljustät box har den allra längsta hållbarheten.)


Denna fina box finns i många olika
utföranden. Bilderna är antingen monterade i passepartout (som i
bildexemplet ovan) eller monterade på kartong eller på tjockare
fine-artpapper.  Du skan själv välja antalet bilder mellan 5-15.

Och varför inte skaffa några ramar i samma storlek och sedan sätta in (och även byta eftersom)  bilder från boxen? På detta sätt får ni både en bildskatt i form av en fin box och bilder till väggen. 

Bildbox finns från 3750:- och uppåt beroende på utförande och antal bilder. Beställer ni två identiska boxar innan 1 juli ges 30% rabatt på box nr2.

Artblocks

De flesta väljer att köpa digitala filer från sin fotografering. Men många vill även ha hjälp med att göra färdiga produkter.

Min personliga favorit är så kallade Artblocks. Bilden är laminerad med samma sidenmatta laminat som tavlorna ovan och gör att den bättre står emot UV-ljus dvs blekning av solen och även går att torka av med en fukad trasa. Bilden får även en fin lyster av lamineringen, och man slipper blänkande UV-glas (vilket man annars behöver ha som skydd framför sina bilder).

Den laminerade bilden är monterad på en 16mm träplatta med vit eller svart kant. Plattorna har härlig tyngd och hänger plant och vackert mot väggen.

Artblocks går även fint att kombinera tillsammans. Dvs om man väljer att sätta fler från samma fotografering tillsammans eller från en kommande fotografering i framtiden.

30×30 2800:-
30×40 2900:-
40×40 3200:-
40×50 3450:-

Formaten 30×30 och 30×40 finns som visningsex. Passa på att kika på dem när ni är i studion 🙂 .

Obs priser på Artblock gäller två månader från fotograferingstillfället.
Artblock finns även som runda. Då är kanten i ett vackert björkfaner. Dessa är ca 20% dyrare mot fyrkantinga, om ni är intresserade återkom för prislista.

Leveranstider på artplates, inramingar och bildboxar är ca 6 veckor.
(Kontakta fotografen om du behöver något snabbare, ex. inför en födelsedag, så ska jag se om det går att ordna.)

<< Tillbaka till "syskon och kusinfotografering" <<