Produkter

Artblocks

Endel vill bara köpa produkter från sin fotografering andra en kombination av produkter och filer. 

Min personliga favorit är så kallade Artblocks. Bilden är laminerad med ett sidenmatt laminat som gör att den bättre står emot UV-ljus dvs blekning av solen och även går att torka av med en fukad trasa. Bilden får även en fin lyster av lamineringen, och man slipper blänkande UV-glas (vilket man annars behöver ha som skydd framför sina bilder).

Den laminerade bilden är monterad på en 16mm träplatta med vit kant. Plattorna har härlig tyngd och hänger plant och vackert mot väggen.

Artblocks går även fint att kombinera tillsammans. Dvs om man väljer att sätta fler från samma fotografering tillsammans eller från en kommande fotografering i framtiden.

30×30 cm = 1750 :
30×40 cm 1850 :-
40×40 cm 2550 :-
40×50 cm 2800 :-


Det går även att köpa en triplett (dvs tre stycken) av 24×32 cm för 4250:-

Formaten 24×32, 30×30 och 30×40 finns som visningsex. Passa på att kika på dem när ni är i studion 🙂 .

Obs priser på Artblock gäller två månader från fotograferingstillfället.
Artblock finns även som runda. Då är kanten i ett vackert björkfaner. Dessa är ca 20 % dyrare mot fyrkantinga, om ni är intresserade återkom för prislista.

Inramade tavlor och bildboxar

Självklart går det även bra att köpa inramade bilder. 

Även tavlorna är laminerade med sidenmatt laminat med UV-skydd om monterade på kartong. Minsta mått är 30×30.

30×30 = 1700 :
30×40 1800 :-
40×40 2500 :-
40×50 cm 2700 :-

Dessa bilder behöver inte glas som skydd framför bilden. Det sidenmatta laminatet fungerar som skydd mot smuts och solens blekande strålar. Du får då en bild utan störande rekfletioner framför din bild och bilden uppfattas mer som en tavla och konstverk. 

Du kan själv köpa din ram eller om du köper en ram hos mej får du bilden färdig och klar att hänga på väggen. Det går såklart fint att få bilden inramad och klar att hänga på väggen.

Vi samarbetar med Sveriges främsta ramleverantör. Ramarna tillverkas i Sverige efter mått och är av högsta kvalitet. (Ramarna ska inte förväxlas med billigare komposit eller plasramar liknande ”varuhusramar”). I studion ser man lätt skillanden (och känner tyngden) i homogena träramar.

Vi har många ramprov. Priset på ram är beroende på den prisgrupp ramen tillhör.  Enklaste ram som den vita ovan kostar från 250:-

Bildbox
Kanske gillar ni så många av sina bilder så ni  vill ha en bildbox med era favoriter? Denna är en fin present till far- och morföräldrar. Och varför inte beställa en till er som familj. Så härligt att ha under uppväxten och kanske ge som present när ert barn blir vuxet. Boxen kan gå vidare i generationer. (En bild förvarad i en ljustät box har den allra längsta hållbarheten.)

Denna fina box finns i många olika utföranden. Bilderna är antingen monterade i passepartout (som i bildexemplet ovan) eller monterade på kartong eller på tjockare fine-artpapper.  Du skan själv välja antalet bilder mellan 5-15.

Och varför inte skaffa några ramar i samma storlek och sedan sätta in (och även byta eftersom)  bilder från boxen? På detta sätt får ni både en bildskatt i form av en fin box och bilder till väggen. 

Bildbox finns från 3300:- och uppåt beroende på utförande och antal bilder. Beställer ni två identiska boxar innan 1 november ges 30% rabatt på box nr2. 

Leveranstider på artplates, inramingar och bildboxar är ca 7 veckor.
(Kontakta fotografen om du behöver något snabbare, ex. inför en födelsedag, så ska jag se om det går att ordna.)

Om man köper samma fil både som digital fil och produkt som ex. artplate ges 25% rabatt på produkten. 
Det finns även en rabattstege om man köper flera produkter.