Produkter

Tavlor

Våra underbara tavlor är laminerade med sidenmatt laminat med UV-skydd och monterade på kartong.

Dessa bilder behöver inte glas som skydd framför bilden. Det sidenmatta laminatet fungerar som skydd mot smuts och solens blekande strålar. Du får då en bild utan störande rekfletioner framför och bilden uppfattas mer som en tavla och konstverk.

Dessa fina produkter går bara att köpa via fotograf och är bilder som går i arv i generationer.

30×30 = 1600 :
30×40 1900 :-
40×40 2500 :-
40×50 cm 2800 :-

Många köper själva tavlan av oss och lägger sedan till den ram se själva önskar.

Vi samarbetar med Sveriges främsta ramleverantör. Ramarna tillverkas i Sverige efter mått och är av högsta kvalitet. (Ramarna ska inte förväxlas med billigare komposit eller plasramar liknande ”varuhusramar”). I studion ser man lätt skillanden (och känner tyngden) i homogena träramar.

Vi har många ramprov. Priset på ram är beroende på den prisgrupp ramen tillhör.  Prisexempel ramen i prisgrupp1 30×30  300:-Rabatter

Köp minst 15 digitala högupplösta filer och få 20% på alla tavlor

Bildbox


Kanske gillar ni så många av sina bilder så ni  vill ha en bildbox med era favoriter? Denna är en fin present till far- och morföräldrar. Och varför inte beställa en till er som familj. Så härligt att ha under uppväxten och kanske ge som present när ert barn blir vuxet. Boxen kan gå vidare i generationer. (En bild förvarad i en ljustät box har den allra längsta hållbarheten.)

Denna fina box finns i många olika utföranden. Bilderna är antingen monterade i passepartout (som i bildexemplet ovan) eller monterade på kartong eller på tjockare fine-artpapper.  Du skan själv välja antalet bilder mellan 5-15.

Och varför inte skaffa några ramar i samma storlek och sedan sätta in (och även byta eftersom)  bilder från boxen? På detta sätt får ni både en bildskatt i form av en fin box och bilder till väggen. 

Bildbox finns från 4200:- och uppåt beroende på utförande och antal bilder. Beställer ni två identiska boxar innan 1 juni ges 30% rabatt på box nr2. 

Album

Varför inte samla era bilder i våra populära album.

Album går endast att beställa som en ”ad on” för er som köper minst 15 digitlala högupplösta filer.

Det är många som köper digitala filer och själva gör sina album. Men det är väldigt skönt att få ett vackert kvalitetsalbum direkt från fotografen.


Våra album har tjocka härliga sidor. Pärmen är av konstläder och går att få i många fina färger.


Album finns i måtten
15×15, 20×30 och 30×30 cm.

Det går att göra fina tillägg på albumen exempelvis:
* rundade hörn 150:-
* text på pärmens framsida från 350:-
* enkelsöm runt pärmen 180:-
* dubbelsöm runt pärmen 200:-

Om ni är nyfikna be att få kika på ett album i studion. (Det vi har som visningsex är ett 15×15 med färgen ”oatmeal” konstläder. Rundade hörn och dubbla kantsömmar.)

Albumet har 6 uppslag i standardutförande. Fler uppslag går att köpa till för 300:-

Grundutförande album:

sparkle

15 x15 Exempelvis  väldigt fin för nyfödd

3600:-

midi

20 x20 ettårsbilder,  smash the cake, syskonbilder mm

4400 :-

royal

30 x 30 familjebilder, generationsporträtt  mm
5500:-

Alla våra produkter har en produktionstid på 3-9 veckor. Beställer du i sommatid kan produktionen dröja än lite till beroende på semestertider.