Hej och
välkomna hit !

Familjen samlad tillsammans
Att samla hela familjen och ta bilder är både en rolig upplevelese att göra tillsammans och ger er en bildskatt för livet. Passa på att frysa tiden och ge er, och framför allt  barnen, oförglömliga bilder och minnen.

Det är såklart även väldigt uppskattade presenter att ge till släktingar. Alla värdesätter djupt bilder på sina nära och kära.

Kanske har du ett barn som just lär eller lärt sej sitta. Det är just en magisk tid för att fånga fina bilder. Då barnet sitter stadigt är de ofta nöjda och glada med att sitta och observera det som sker.

Senare har barnet mer ”fullt upp” att lära sej resa sej och försöka stå och sedan gå. Visst går det bra att fånga fina bilder då med. Men min parsonliga favorit är att fotografera just ”sitter session”. Det blir alltid så fina resulat och härliga bilder!!

Bildkänsla
Ljusa bilder, mörka bilder eller kanske nått mitt emellan?

För just yngre barn är det oftast fint med en ljusare neutral bakgrund. Den blir även klassisk och fin till familjebilder. Men vi har många fina bakgrunder och rekvisita i form av pallar, trappstege, fällar mm.

Lånekläder
I studion har vi tillgång låne-kläder för små killar och tjejer. Hojta till i samband med bokningan om du är intresserad av att se vad som finns i just er storlek 🙂 .

Hur går fotograferingen till?

Vad händer efter fotograferingen?

Efter ca 4 veckor får ni en länk till en urvalssida med era bästa bilder. Det brukar vara ca 10 – 20 bilder för er att välja från i ert galleri.

Behöver ni någon bild tidigare (ex för en ett-årsdag eller så) hojta till så löser vi det. Man kan få en, två bilder redan samma dag om det är bråttom.

I urvalsgalleriet bestämmer ni hur många digitala bilder ni vill köpa från er session.

1 digital bild 900:-
5 digitala bilder 3300:-
7 digitala bilder 3800:-

Ytterligare bilder köpes i par om 4 för 1600:-

Efter betalning tar det ca 10 dagar tills er leverans.


Är du intressead av att köpa produkter som tavlor och bildboxar så hittar du mer information här nedan:


Ser mycket fram emot er fotografering, det brukar vara en rolig stund både för stora och små.

Tveka inte att återkomma med frågor som kan dyka upp.

Väl mött 🙂 Anneli Nygren

Mer information

Om någon av er är sjuk så skjuter vi upp fotograferingen. På grund av Corona och smittspridning fotogragraferar vi inte om någon är sjuk. Detta gäller även mej även mej men har aldrig behövt ställa in tidigare på grund av sjukdom.

En familjefotografering består av kärnfamiljen dvs föräldrar och barn och upp till 6 personer. Vill man vara fler ex far- morföräldrar, kusiner etc kontakta fotografen innan bokning.

På Marieborgsgatan där studion ligger brukar det finnas gott om parkering.