kombinerad bebis och sittersession

Grattis till er skatt! Den första tiden i barnets liv är så ljuvlig och går så fort. Men det går ju att ”frysa tiden” med bilder. Passa på att föreviga den första tiden men vackra och tidlösa bilder.

En mysig stund med en rolig fotografering som ger er en bildskatt för livet.

För att ni ska kunna komma in två gånger under babyns första tid så slår vi ihop två fotograferingar i en.

Sessionsavgiften täcker för två fototillfällen och vi sätter även samman bilderna från era två fotograferingar i ett och samma urvalsgalleri.

Bebisfoto
Första fototillfället sker när babyn kan hålla upp huvudet. Detta är väldigt olika för alla barn. Vi håller kontakt och fotograferar ca vid 3-5 månader.

Sitter session
Det är så vi kallar vårt andra fototillfälle. Det bokar vi in när barnet sitter stadigt. Även det är olika men 6 månader till 9 är ett bra riktmärke.

Denna ålder är otrolig att fotografera i. Min absoluta favoritålder för foto! Barnet sitter och är oftast så nöjd med att kunna sitta och se världen från lite högre höjd. Och det är en gyllene chans att fota innan barnet lärt sej gå. Dessa bilder när barnet kan gå är ljuvligta de med men då sitter barnet oftast inte stilla för en längre tid så att fotta just när barnet lärt sej sitta är att föredra.

I studion finns även gott om kläder att låna för den som vill för sin skatt. Hör bara av er i samband med bokningen om ni vill att jag sänder lite klädexemplel i er storlek.

Det finns även gott om rekvisita som korgar, filtar, kuddar etc.

Era bilder blir fantastiska för er att framkalla som tavlor. Tänk även på att dessa är fina presenter till mor- och farföräldrar. Tänk att ha julklappar klara sedan i december med bilder på eran skatt.

Vad händer efter fotograferingarna?

När vi har fotograferat bägge fotograferingarna gör jag ett webbalbum till er med era bästa bilder. Där kikar ni i lugn och ro och väljer ut de digitala bilder som ni vill köpa.

När ni sedan betalat för era bilder gör jag slutredigering på dem och leverar dem till er digitalt. Jag ger er även tips om vart ni bäst framkallar era fina bilder.

Investering

Bebisfoto

Sessionsavgift: 700:-

Sittersession

Sessionsavgift: 400:-
Går endast att köpa till detta rabatterade pris om man fotograferat Bebisfoto tidigare


Bildfiler från fotograferingarna kostar 400 styck.
Om det är OK att jag visar bilderna (ex. på instagram) köper ni dem istället för 250 :- styck.


Priserna gäller till 1 januari 2024