Hej!

Vad roligt att ni är intresserade av en sitter-session. Tiden mellan att barnet just lärt sej sej sitta tills att barnet börjar försöka resa sej upp eller gå kallas ofta för den magiska fotoåldern för barn. 

Ofta är de nöjda med att sitta (de har ju just lärt sej <3 ) och kikar nyfiket på världen (och studion 😉 ). De iaktar det som händer och kikar ofta av ren nyfikenhet ofta rakt in i kameran. Dvs stora chanser för magiska bilder. 

Några månader senare kan de vara i full fart med nästa fas dvs. att lära sej gå. Det är iofs en ljuvlig fas men nyvunnen förmåga att faktist gå iväg till det man är nyfiken på. Men gör att fotograferingen blir mer ”fartfyllt”. Jag älskar att fota dessa fina bilder men men om jag får råda föräldrar så kom innan ert barn kan gå. Ni får mycket mer bilder att välja på i ert urvalsgalleri helt enkelt.

I studion har vi ljusa fina färger och mycket rekvisita i form av små stolar och korgar.


Och vill ni låna kläder finns ljuvliga kläder för utlån i storlekarna 68 till 86. Såklart går det toppen att komma i sina egna kläder med 🙂 .

Förslagsvis fotograferar vi mot en neutral bakgrund med ett vitt vackert trägolv med barnet sittandes på olika rekvisita som i korg eller annan rekvisita.

Vi jobbar såklart mycket med att få den lilles blick in i kameran. Och improviserar och ser lite vad barnet verkar gilla bäst i form av rekvisita. Rekvisita är redo så vi byter och ser vad som ”går hem” hos barnet.

Några leenden försöker vi såklart locka fram men det är väldigt individuellt beroende både på dagsform etc. Men just sitter.session är en ålder där det brukar gå att locka fram både lite skratt och leenden.

Men även allvarliga bilder är underbart vackert och brukar ha en väldigt fin känsla. 

Det finns gott om spännade leksaker för att fånga barnets intresse och nyfikenhet. I studion finns klossar så man kan skiva barnets namn. Hör av er innan om ni vill ha det så kan jag provskriva och se att alla bokstäver finns där :-).

Ca tre veckor efter fotograferingen kommer ni få tillgång till ert urvalsgalleri med de bästa bilderna som ett webbgalleri. Därefter har ni två veckor på er att göra ert urval.

Beroende på olika faktorer blir det lite olika antal antal bilder men det brukar bli runt 20+ bilder.

Bilderna ni ser i ert urvalsgalleri har lätt grundredigering mende bilder ni sen väljer att köpa redigeras noga i fotografens bildstil.

Har ni möjlighet att komma tillbaka till studion är det många som uppskattar att kunna bolla sina val. I studion ser man även exempel på Artplates och skillnader mellan de olika produkterna enklare. Det är även enklare att få en uppfattning om storleken.Investering

Att gå till en fotograf för oersättliga bilder är en fin investering som ert barn har glädje av hela livet. Vi planerar er session noga mycket noga för att ni ska få underbara bilder. 

Fotosessionen kostar vanligtvis 1300:- Men sänks till 900:- om föräldrarna känner att det är OK att fotografen kan visa bilder  (ex. Instagram, fotografens skyltfönster eller annan marknadsföring). Denna sessionsavgift fungerar även som en bokning av er tid. Observera att tiden inte är bokad förrens bokningsavgiften är betald <3.

er sessionsavgift ingår:

Bildfiler

Ofta vill man köpa loss de digitala filerna och själv framkalla och skapa tavlor och album.
Det är även fint att kunna ge barnet bildfilen i framtiden.

Många köper även en kombination av bildfiler och produkter.

En digital bildfil kostar 900:-
Fem digitala bildfiler 2300:-
10 digitala bildfiler 3650:- Vill man lägga till fler bildfiler (utöver 10) går det bra i par om 4. 4 extra digitala bildfiler kostar 1500:-

(Efter att ni valt och betalt era bildfiler redigeras de i
fotograferns bilstil. Räkna med 5 dagar om ni köper 5 digitala
och ytterligare några dagar till om ni köper 10 eller fler.


Tänk med på att boka er session i god tid. Tveka inte att höra av er med frågor och varmt välkomna!

Priserna ovan gäller tills maj 2024.       Inga oredigerade bilder lämnas ut av fotografen.      F-skatt finns.