Hej!


Vad roligt att ni är intresserade av en sitter-session. Tiden mellan att barnet just lärt sej sej sitta tills att barnet börjar försöka resa sej upp eller gå kallas ofta för den magiska fotoåldern för barn. 

Ofta är de nöjda med att sitta (de har ju just lärt sej <3 ) och kikar nyfiket på världen (och studion 😉 ). De iaktar det som händer och kikar ofta av ren nyfikenhet ofta rakt in i kameran. Dvs stora chanser för magiska bilder. 

Några månader senare kan de vara i full fart med nästa fas dvs. att lära sej gå. Det är iofs en ljuvlig fas men nyvunnen förmåga att faktist gå iväg till det man är nyfiken på. Men gör att fotograferingen blir mer ”fartfyllt”. Jag älskar att fota dessa fina bilder men men om jag får råda föräldrar så kom innan ert barn kan gå. Ni får mycket mer bilder att välja på i ert urvalsgalleri helt enkelt. 

I studion har vi ljusa fina färger och mycket rekvisita i form av små stolar och korgar.


Och vill ni låna kläder finns ljuvliga kläder för utlån i storlekarna 68 till 86. Såklart går det toppen att komma i sina egna kläder med 🙂 .

Fotosessionen kostar vanligtvis 1000:- Men sänks till 500:- om föräldrarna känner att det är OK att fotografen kan visa bilder  (ex. Instagram, fotografens skyltfönster eller annan marknadsföring). Denna sessionsavgift fungerar även som en bokning av er tid. Observera att tiden inte är bokad förrens bokningsavgiften är betald <3.

Förslagsvis fotograferar vi mot en neutral bakgrund med ett vitt vackert trägolv med barnet sittandes på olika rekvisita som i korg eller annan rekvisita.

Vi jobbar såklart mycket med att få den lilles blick in i kameran. Och improviserar och ser lite vad barnet verkar gilla bäst i form av rekvisita. Rekvisita är redo så vi byter och ser vad som ”går hem” hos barnet.

Några leenden försöker vi såklart locka fram men det är väldigt individuellt beroende både på dagsform etc. Men även allvarliga bilder är underbart vackert och brukar ha en väldigt fin känsla.  Det finns gott om spännade leksaker för att fånga barnets intresse och nyfikenhet.

I studion finns klossar så man kan skiva barnets namn. Hör av er innan om ni vill ha det så kan jag provskriva och se att alla bokstäver finns där :-).

Ca tre veckor efter fotograferingen kommer ni få tillgång till ert urvalsgalleri med de bästa bilderna som ett webbgalleri. Därefter har ni två veckor på er att göra ert urval.

Beroende på olika faktorer blir det lite olika antal antal bilder men det brukar bli runt 20+ bilder.

Bilderna ni ser i ert urvalsgalleri har lätt grundredigering mende bilder ni sen väljer att köpa redigeras noga i fotografens bildstil.

Har ni möjlighet att komma tillbaka till studion är det många som uppskattar att kunna bolla sina val. I studion ser man även exempel på Artplates och skillnader mellan de olika produkterna enklare. Det är även enklare att få en uppfattning om storleken.Investering

Att gå till en fotograf för barn- och familjebilder är en investering i både tid och pengar. Vi planerar er session noga och glöm inte att du alltid kan bolla klädval eller andra idéer som dyker upp innan fotograferingen.

er sessionsavgift ingår:

Bildfiler

Ofta vill man köpa loss de digitala filerna och själv framkalla och skapa tavlor och album.
Det är även fint att kunna ge barnet bildfilen i framtiden.

Många köper även en kombination av bildfiler och produkter.

En digital bildfil kostar 1200:-
4 digitala bildfiler 2200:-
7 digitala bildfiler 2800:- Vill man lägga till fler bildfiler (utöver 10) går det bra i par om 4. 4 extra digitala bildfiler kostar 1600:-

(Efter att ni valt och betalt era bildfiler redigeras de i
fotograferns bilstil. Räkna med 7-10 dagar om ni köper 7 digitala
och ytterligare några dagar till om ni köper 10 eller fler.

Tveka inte att höra av er med frågor, stora som små, angående er fotografering.

Tänk på att det är ganska ont om tider just nu. Vill du vara säker på att få en tid så vänta inte med din bokning tills att ditt tänka datum närmar sej <3 .

2-3 veckor fram i tiden är det oftast helt fullbokat.

Varmt välkomna!

Priserna ovan gäller tills augusti 2024.       Inga oredigerade bilder lämnas ut av fotografen.      F-skatt finns.