Hej!

Vad roligt att ni är intresserade av en sitter-session. Tiden mellan att barnet just lärt sej sej sitta tills att barnet börjar försöka resa sej upp eller gå kallas ofta för den magiska fotoåldern för barn. 

Ofta är de nöjda med att sitta (de har ju just lärt sej <3 ) och kikar nyfiket på världen (och studion 😉 ). De iaktar det som händer och kikar ofta av ren nyfikenhet ofta rakt in i kameran. Dvs stora chanser för magiska bilder. 

Några månader senare kan de vara i full fart med nästa fas dvs. att lära sej gå. Så att passa på att fotografera vid 7-10 månader rekommenderas starkt.

I studion har vi ljusa fina färger och mycket rekvisita i form av små stolar och korgar.

Och vill ni låna kläder finns det även ett litet, men fint, utbud i storleken 68 till 80.

Förslagsvis fotograferar vi mot en neutral bakgrund med ett vitt vackert trägolv med barnet sittandes på olika rekvisita som i korg eller annan rekvisita.

Vi jobbar såklart mycket med att få den lilles blick in i kameran. Och improviserar och ser lite vad barnet verkar gilla bäst i form av rekvisita. Rekvisita är redo så vi byter och ser vad som ”går hem” hos barnet.

Några leenden försöker vi såklart locka fram men det är väldigt individuellt beroende både på dagsform etc. Men även allvarliga bilder är underbart vackert och brukar ha en väldigt fin känsla.  Det finns gott om spännade leksaker för att fånga barnets intresse och nyfikenhet.

I studion finns klossar så man kan skiva barnets namn. Hör av er innan om ni vill ha det så kan jag provskriva och se att alla bokstäver finns där :-).

Ca tre veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webgalleri med de bästa bilderna.

Bilderna ni ser i ert urvalsgalleri har lätt grundredigering mende bilder ni sen väljer att köpa redigeras noga i fotografens bildstil.

Investering

er sessionsavgift 990:- ingår:

Bildfiler

Ca 3 veckor efter er fotografering får ni ett webgalleri med de bästa bilderna från er fotografering. Där väljer ni hur många bilderna ni vill köpa.

Small memories

3 digitala högupplösta bilder
1400:-

My love

5 digitala högupplösta bilder
3200:-

Remember forever

15 digitala högupplösta bilder 4500:-


Vill man lägga till fler bildfiler (utöver 15)
går det bra i par om 4. 4 extra digitala bildfiler kostar 1600:-

När ni valt och betalat era bilder slutredigeras de.  Räkna med 5 vardagar om ni köper 5 bilder
och ytterligare några dagar till om ni köper 15 eller fler.

Tveka inte att höra av er med frågor, stora som små.

Varmt välkomna!
Anneli Nygren på Karusell fotografi

PS Under vår och sommar har det varit högtryck i studion. Så för att vara säkra på att få en tid boka ca 4 veckor onnan tänkt fotografering och gärna tidigare.

FAQ

Om någon av er är sjuk så skjuter vi upp fotograferingen. När ni är friska återkommer vi och bokar in en ny tid.

På Marieborgsgatan där studion ligger brukar det finnas gott om parkering.

Priserna ovan gäller tills november 2024.       Inga oredigerade bilder lämnas ut av fotografen.      F-skatt finns.