Smash the Cake

Åh grattis, snart är er skatt ett år. En sådan ljuvlig tid att föreviga och fira! 

Ofta är det barnets första fotografering i studio. Det blir härliga bilder för er och även far- och morföräldrar.

Hur går en fotografering till?


Vi startar oftast med bilder på er skatt utan tårtan. Då får vi lite ”renare” bilder. Vill ni så skriver vi barnets namn med klossar, brukar bli väldigt mysiga ”lekbilder”. De bilderna är fina presenter ex. till far- och morföräldrar som gärna vill ha ”rena” 1-årsbilder. Då har ni även lyckats fixa den perfekta juklpappen klar för i år 🙂 .

I studion har vi med mycket annan passande rekivisita. Ex en väldigt poppis gunghäst som lockar alla små till härliga skratt.

Bänk, stolar, korgar, flokatipläd mm, ja listan kan göras lång.

Smash the Cake

När vi är klara med 1-årsbilder startar vi med det roligaste – Smash the Cake :-).

Åh det är så kul att se hur de små tar sej an tårtan. Många petar lite försiktigt medans någon ger sej på tårtan med full fart. Hur starten än är så brukar det sluta med ett nyfiket mumsande :-).

Bakgrunder och kläder
För Smash the Cake kan du välja på flera bakgrunder. De populäraste just nu är med ballonger. Men det finns även mer ”rena” med ex. vimplar, grönska mm. Innan ni bokar pratar vi noga igenom vad ni önskar och jag har många bra förslag om ni känner att ni vill tips. En handfull ballonger ingår men vill ni ha ballongbågar eller liknade på väggen utgår en kostnad för det. 

Vi har även gott om passande lånekläder som passar just 1 år. Kläder av hög kvalitet. Ofta tar föräldrar med sej ett ombyte att starta i och sedan byter vi om. Det ingår så många ombyten som ni önskar och ombyten gör med att det blir härlig variation i era bilder. För lån av kläder är kostnaden 100:- 

Webbgalleri

2-3 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webbgalleri/urvalsgalleri med de bästa bilderna från er fotografering. Från det väljer ni vilka bilder ni vill köpa.

Film

I de fall det är OK bilderna kan visas (ex på Instagram) brukar jag göra en film som är klar någon dag innan själva födelsedagen. Filmen är enkel men väldigt poppis för föräldrar att själva posta på sina sociala medier eller bara sända till släktingar och vänner.

”Pricken över i” hör jag ofta att det var. En egen film för sin skatt på den stora dagen! Oftast är det just filmen som gör att jag blir rekommenderad vidare till vänner och bekanta. (Så det är en riktigt rolig win-win för oss bägge. Och just nu vet jag ingen annan fotograf i Stockholm som erbjuder just en sådan ”födelsedags-film”, så det blir lite unikt för er att ha <3.)

Filmen ingår i priset och är såklart även härlig för ert barn ha när hen blir äldre. Är film något som ni gärna vill ha så hojta till redan i bokningen att jag kan prioritera det.

Hur bokar jag?

Du bokar genom att betala bokningsavgiften 499:-

Då du betalat den är din tid bokad för just er.
I bokningavgiften ingår:
* Planeringen
* Upp till en och en halv timmas fotografering
* Attrapptrårta till Smash the Cake
* Revkvisita
(* ev film för de som det är OK för att bilderna även visas av Karusell)


Paketpris digitala bilder

När ni kikat i ert fina webbalbum väljer ni de bilder ni gillar mest genom att markera dem med ett hjärta. Dessa filer är högupplösta av högsta kvalitet och passar utmärkt att göra exampelvis förstoringar till väggen. Presenter till nära och kära och varför inte ett litet album till er och er skatt att få när han blir äldre.

Tänk även på att när ni köper filerna kan ert barn få även dem när han blir stor och göra egna förstoringar.

mini

5 högupplösa digitala filer
1499:-

Mellan

8 högupplösta digitala filer 2599:-

Maxi

15 högupplösta digitala filer 4599:-

Extra filer utöver 15 st köps i par om 4 för 1200:- för fyra filer.

Efter att ni valt och betalt era bildfiler redigeras de i fotograferns bilstil.
Räkna med 7-10 dagar om ni köper 5 digitala 
och ytterligare några dagar om ni köper fler.

Ser massor fram emot att träffa er i studion 🙂 . Just Smash the Cake är en så roligt fotografering. Och ger bilder som är helt oersättliga.

Det blir kul och festligt och ni firar verkligen in er lilles första fördelsdag.  Minnen som varar hela livet!