Vad roligt att ni är intresserade av en syskonfotografering.

I studion har vi ljusa fina färger och mycket rekvisita i form av små stolar och korgar.

Vi planerar noga i form av bakgrunder, färger och rekvisita. För att ni ska få just de bilder och den stil ni önskar.

I vissa fall finns även härliga lånekläder som passar extra bra just för studiobilder. Kolla med oss så sänder vi vilka plagg som finns i respektive storlek.

När ni är i studion finns även möjlighet att fotogrfera en familjebild för de som önskar. Vi satsar då på att ta fram en fin familjebild och sen fortsätter vi med flera bilder på syskonen och även barnen enskilt.

Fotosessionen kostar vanligtvis 1500:- Men sänks till 900:- om föräldrarna känner att det är OK att fotografen kan visa bilder i sin marknadsföring (ex. Instagram, fotografens skyltfönster eller annan marknadsföring). Denna sessionsavgift fungerar även som en bokning av er tid. Observera att tiden inte är bokad förrens bokningsavgiften är betald <3.
I studion finns roliga leksaker och vi har på härlig musik som barnen ofta känner igen. Det brukar bli en roligt stund för barnen. Och minnen för livet för hela familjen.

Värt att tänka på är med att dessa bilder oftast är helt perfekt att ge som förstoringar/tavlor. Även om julen känns långt borta nu så kommer så är det härligt sen att kunna ge det som far- och morföräldrar helst vill ha. Dvs bilder på barnbarnen (och kanske även hela familjen).

Ca tre veckor efter fotograferingen kommer ni få tillgång till ert urvalsgalleri med de bästa bilderna som ett webbgalleri. Därefter har ni två veckor på er att göra ert urval.

Beroende på olika faktorer blir det lite olika antal antal bilder men det brukar bli runt 15+ bilder att välja från.

Bilderna ni ser i ert urvalsgalleri har lätt grundredigering mende bilder ni sen väljer att köpa redigeras noga i fotografens bildstil.

Har ni möjlighet att komma tillbaka till studion är det många som uppskattar att kunna bolla sina val. I studion ser man även exempel på Artplates och skillnader mellan de olika produkterna enklare. Det är även enklare att få en uppfattning om storleken.


Investering

Att gå till en fotograf för barn- och familjebilder är en investering i både tid och pengar. Vi planerar er session noga och glöm inte att du alltid kan bolla klädval eller andra idéer som dyker upp innan fotograferingen.

Det finns även olika produkter som tavlor och bildboxar. Här ser ni priser för dem.

er sessionsavgift ingår:

Bildfiler

Ofta vill man köpa loss de digitala filerna och själv framkalla och skapa tavlor och album.
Det är även fint att kunna ge barnet bildfilen i framtiden.

Många köper även en kombination av bildfiler och produkter.

En digital bildfil kostar 900:-
Fem digitala bildfiler 2100:-
10 digitala bildfiler 2950:- Vill man lägga till fler bildfiler (utöver 10) går det bra i par om 4. 4 extra digitala bildfiler kostar 1500:-

(Efter att ni valt och betalt era bildfiler redigeras de i
fotograferns bilstil. Räkna med 7-15 dagar om ni köper 5 digitala
och ytterligare några dagar till om ni köper 10 eller mer.

Köper ni tavlor ges rabatt på ges rabatt på prisera ovan för bildfiler.

Tveka inte att höra av er med frågor, stora som små, angående er fotografering.

Tänk på att studion oftast är fullbokat tre veckor frammåt i tiden. Så det gäller att vara ute lite innan den tid man vill fotografera <3. Er sessionsavgift är detsamma som bokning av er tid.

Väl mött och ser fram emot er fotografering 🙂 !

Priserna ovan gäller tills maj 2023.       Inga oredigerade bilder lämnas ut av fotografen.      F-skatt finns.