minisession
650:-

Just nu erbjuder vi en kortare minisession och den riktar sej till dej som har barn i åldern från att de kan sitta till två år. Fotograferingen är ca 20 minuter och ger en prisvärd och rolig fotografering.

Du väljer om du vill ha ”hjärttema” eller våra populära mer neutrala bakgrunder. Korgar, filtar och annan rekvisita finns för att få vackra bilder. 

Har ni äldre syskon så är de välkomna även för detta pris. Syskonfotografering tar ca 30 min. Det finns ett begränsat antal syskon-tider så det går att boka i mån av tid.

I er fotograferingsavgift på 650:- ingår en vacker fine-art print i storlek 15×20.

Ca 20 dagar efter fotograferingen får ni tillgång till ert egna digitala galleri med bilderna från fotograferingen. Där väljer ni den bild ni vill ha utskriven som fine-art print. Vill ni köpa till digitala filer eller fler printar går det bra, se priser nedan.

Tveka inte att höra av er med frågor. (Om du mailar så kika efter svar i skräpkorgen där det är risk att de hamnar om vi inte haft kontakt innan) 

Boka tid gör du även per mail hej@karusellfotografi.se eller telefon 0708 -71 45 44 (mellan 9-15). Glöm inte kolla i skräpposten som sagt.

Digitala filer och printar

I er fotograferingsavgift 650:- ingår tid i studion och en fineart-print i storlek 15×20 cm.
Vill ni köpa till fler printar eller köpa digitala filer tillkommer priser enligt nedan.

Digitala filer

Digitala filer är för er som själva vill framkalla era bilder.
Ni kan då från en fil framkalla så många bilder som ni vill.
Det är även fint för barnet att ha digitala filer för att framkalla i framtiden.

Mini

Mellan

Stor

Utskrifter/printar


Färdiga utskrifter är för er som vill slippa lägga tid på att sända era bilder till ett fotolabb.
Bilderna skrivs ut på Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300 gsm. För att skydda era printar rekommenderas att ni ramar in dem bakom ett UV-glas. (Gäller generellt för alla utskrifter).

LITEN
En ytterligare fine-art print i storlek 15×20 cm (en print ingår i er fotoavgift).
950:-

STOR
Tre ytterligare fine-art prints i storlek 15×20 cm.
2300:-


OBS Tänk på att det alltid ingår en fine-art print i er fotoavgift :-). Och att ytterligare beställningar tillkommer till fotoavgiften.

Efterbeställningar till ovanstående priser kan göras inom två månader från ni fått tillgång till ert webbgalleri. Efter det är det oridinarie priser på printar och digitala filer.

FAQ

Främst är den kortare. På 20 min hinner man inte byta varken bakgrund eller kläder. Man hinner helt enklet inte ta så många bilder. Såklart blir då urvalet i det digitala galleriet mindre att välja från. Men är man bara ute efter någon bild att ex hänga på väggen är detta utmärkt att hoppa på.
Det finns leviga tider hela februari vardagar mellan 9-14. Det finns även några eftermiddagstider. Vill man boka en helg eller kvällstid går det bra mot ett tillägg på 500:-

Joo det gör jag 😀 – och ofta inom någon timme. Upplever du att du inte får svar så kika i skräpposten! Där hamnar ju ofta mail tyvärr, om vi inte haft kontakt tidigare. Känner du ändå att du inte får svar så så ring 0708-71 45 44 mellan 9-15. Och skulle du nu känna dej lite sugen att bara ringa och fråga något om fotograferingen så gör det :-)! Men gärna då mellan 9-15 om det inte är av mer akut karaktär.

Eftersom det är en så kort fotografering på 20 minuter så är det svårt att hinna med val av kläder och ombyte. Hör av dej på mail (kolla i skräpposten sen efter svar) leta upp mej på messenger eller ring så ska vi se om det går att lösa. Jag har flest kläder för tjejer och i storlekarna 74-90.

Nej tyvärr det finns ingen chans att hinna det på den korta tiden. Men kontakta mej om mer info om en kusin eller kompisfotografering. 🙂

Nej tyvärr säljer jag inte Valentine-minisessions som presentkort. Men barnets mamma eller pappa är själva välkomna att höra av sej och boka en fotografering för sitt barn.